12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Ce părere aveți despre noile clădiri inaugurate de Primărie?

Cele mai citite

„Mă bucur că Primăria Sibiu a dispus de fondurile necesare pentru a realiza renovarea acelor clădiri. Era și încă este nevoie de lucrări de reabilitare a unor clădiri ale primăriei.”, Maria Tatu.
 
 
„Mă întreb: dacă nu era acest Summit al Uniunii Europene aveau loc toate aceste lucrări de reabilitare, aceste inaugurări de clădiri? Lucrările la Palatul Justiției au început în urmă cu mult timp, nici nu îmi mai amintesc când. Poate în viitor, cineva își va aduce aminte de acesta și vor fi reluate lucrările. Dar să vedem partea bună a lucrurilor, deoarece sibienii vor folosi aceste clădiri și nu politicienii care se întâlnesc pentru câteva zile la Sibiu.”, Simion Hanea.
 
„Da, sunt investiții importante de care Sibiul avea nevoie. Dar Primăria Sibiu este cam răsfirată în tot orașul, nu mai știi de unde să ridici sau unde trebuie să depui o hârtie când ai nevoie. Vechea clădire a Primăriei Sibiu mi se pare un loc de groază, mă întreb dacă ar fi un cutremur, ce se va întâmpla cu ea, va rezista? Este bine că noile clădiri sunt mai aproape de sediul principal.”, Nicolae Danciu.
 
„Reabilitarea, renovarea acestor clădiri este una dintre cele mai bune inițiative luate de Primăria Sibiu în ultima perioadă. Sunt clădiri vechi, dar cu o importanță istorică enorm de mare, care din păcate au fost lăsate de izbeliște în ultima perioadă. Cu toate acestea, dacă nu avea loc acest summit nu cred că se puteau face atât de multe renovări și investiții în clădirile din Sibiu, fie că aparțin de administrația locală, județeană sau de alte instituții importante.”, Eugen Oancea.
 
„Am văzut că au fost renovate anumite clădiri din Sibiu și consider că sunt multe clădiri care ar trebui reabilitate. Zilnic ne  trec pragul numeroși turiști și este păcat să vadă niște clădiri vechi, părăsite. Iar, dacă ne gândim la noi, locuitorii acestui oraș, nu mai trebuie să umblăm de la sediul vechi al primăriei la cel nou, aflate la o distanță destul de mare unul de celălalt. Ar fi bine ca toate departamentele aflate în subordinea Primăriei Sibiu să fie în aceeași locație sau în clădiri aflate în apropiere. Da, consider că este o investiție de bun augur, de care era nevoie de mult timp. Chiar dacă are loc Summitul Uniunii Europene peste câteva luni și este destul de vizibil că aceste investiții sunt făcute mai mult pentru și din cauza acestuia, el va trece dar noi rămânem cu clădirile renovate.”, Ioan Dordea.
„Este unul dintre cele mai importante proiecte realizate în ultima perioadă de Primăria Sibiu. Dacă nu se poate ca toate servicile aflate în subordinea acesteia să fie în aceeași clădire, măcar să fie în aceeași zonă. ”, Dumitru Hodârnău.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect