Acum citesti:
George Clooney și Amal Alamuddin se căsătoresc astăzi
Intreg articolul 2 minute de lectura

George Clooney și Amal Alamuddin se căsătoresc astăzi

Unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, George Clooney se căsătorește astăzi. Actorul american și avocata libaneză Amal Alamuddin și-au spus „da” sâmbătă la Veneția și se căsătoreasc civil astăzi la primăria din Roma.

Actorul și frumoasa avocată vor deveni oficial soț și soție în fața lui Walter Veltroni, fostul primar al capitalei italiene și prieten al lui George Clooney. Potrivit unei surse apropiate, evenimentul, este prevăzută apoi o lună de miere la Marrakech, perla turistică a Marocului. 

Sâmbătă după-amiază, George Clooney, în costum Armani, a traversat Canal Grande din cetatea dogilor și a debarcat la hotelul Aman, unde a avut loc petrecerea în prezența a 136 de invitați. Printre aceștia s-au numărat actorul Matt Damon, cântărețul Bono, Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber, actorul Bill Murray și Anna Wintour. Ei au străbătut Canal Grande înaintea lui Clooney, alături de alți invitați îmbrăcați în creații Versace, Gucci sau Prada.
Sosiți vineri la Veneția, logodnicii au traversat Canal Grande și au salutat fanii și fotografii înainte să se instaleze la hotel Cipriani. Potrivit presei, Amal Alamuddin a purtat o rochie a casei de modă Alexander McQueen, creată de Sarah Burton, care a conceput și rochia de mireasă a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, în 2011. (Sursa Agerpres)

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.