9.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Super piesă cântată de Basil Vio cu Andreea Andrei, lansată în seara aceasta, în Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Basil Vio lansează o nouă piesă pe piața din România, împreună cu sibianca Andreea Andrei lansează. Piesa se numește „Urmărește-ți visul” și este produsă de THE ARTIST și ALBEE din partea Radan Studios. Versurile sunt compuse de producătorul Aurel Corlaciu, alături de Albee, noul său coleg și de Basil Vio. „Este o piesă cu mesaj puternic, o piesă ce mă reprezintă și în ale cărei versuri mă regăsesc. Practic, ele prezintă viața mea. Andreea dă culoare piesei, și face face piesa plăcută chiar din momentul în care o asculți prima dată. Este piesa mea de debut și sunt foarte multumit de rezultat.” a declarat Basil Vio.
Lansarea piesei are loc astăzi, vineri, 27 martie, în Club Premier, în cadrul unui concert.
Viorel Spatariu alias Basil Vio este un rapper din Cisnădie, are 21 de ani și este pasionat de acest gen muzical de la vârsta de 6 ani. prima piesa de radio. „Urmărește-ți visul” este prima pisă de radio a tânărului artist.
Andreea Andrei este o sibiancă de 17 ani, elevă a Colegiului Tehnic „August Treboniu Laurian”, care iubește muzica de la vârsta de 3 ani. Printre piesele lansate se numără și piesa de succes „Colder”.
Puteți asculta piesa AICI!

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect