Connect with us

Zig Zag

Un american a câștigat maratonul ”Star Wars”

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Un fan ”Star Wars” din Austin (SUA) a câştigat maratonul acestei saga intergalactice după ce a vizionat cele şase episoade ale primelor două trilogii şi a văzut apoi de nouă ori consecutiv cel mai recent lungmetraj ”The Force Awakens”.

Potrivit AGERPRES, Jim Braden, câştigătorul neobişnuitului concurs, a petrecut două zile în sala de cinema pentru a-i învinge pe alţi şase concurenţi şi fani ai filmelor de science fiction create de George Lucas.

Maratonul a constat în proiectarea consecutivă a primelor şase filme, urmate de episodul VII, ”The Force Awakens” repetată de atâtea ori până când în sală a rămas un singur concurent.

Braden, care a câştigat un permis de intrare gratis la cinema timp de 7 ani şi o colecţie de obiecte personalizate ”Star Wars”, a declarat publicaţiei The Hollywood Reporter, că a fost o experienţă “epuizantă”, chiar dacă este un mare fan ”Star Wars”.

Braden a povestit că a trecut de la fază de “euforie” la prima vizionare, la cea de atenţie acordată detaliilor pe măsură ce se succedau proiecţiile. După cea de-a 8-a şi a 9-a vizionare, el a recunoscut însă că nu a mai putut fi atent la film şi că se simţea foarte ameţit.

După încheierea maratonului s-a dus imediat să se culce, dar în vis i-au apărut din nou personajele din Star Wars. “Când m-am trezit, am simţit nevoia să văd încă o dată filmul”, a mărturisit el.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *