6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Salve de tun și spectacol cu lumini pentru „bebelușul regal”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Naşterea primului copil al prinţului William şi al soţiei sale Kate urmează să fie marcată de 62 de salve de tun trase de compania de artilerie de la Turnul Londrei şi de un spectacol de lumini pe Tamisa. De asemenea, celebra roată gigantică, denumită London Eye, de pe malul Tamisei va fi luminată în roşu, alb şi albastru, după naşterea mult aşteptatului „bebeluş regal”. Deja la Muzeul Londrei s-a deschis o expoziţie de hăinuţe purtate de foşti deţinători ai acestui titlu. 

Zeci de reporteri aşteaptă de zile sau chiar săptămâni evenimentul în faţa maternităţii spitalului St.Mary din centrul Londrei unde se ştie că ar urma să nască ducesa de Cambridge, în condiţiile în care Palatul Buckingham a indicat doar că bebeluşul va veni pe lume la jumătatea lunii iulie. 

Totuşi, joi, Daily Telegraph s-a întrebat dacă nu cumva pruncul se va naşte la o altă maternitate, de exemplu la Royal Berkshire Hospital din Reading, situat la doar câţiva kilometri de viitorii bunici ai micuţului, cu toate că acesta nu dispune de o aripă privată şi ar însemna ca soţia prinţului William să nască în mijlocul ‘oamenilor de rând’. Cu toate acestea, În ultimul timp s-a tot vehiculat ideea că ducesa va naște totuși la sfărșitul acestei săptămâni, teorie întărită și de declarațiile Camillei, soţia prinţului Charles.  (Sursa Agerpres)

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect