9.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

MindSpot caută jucători de kendama avansați în vederea organizării unui concurs

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Kendama este un nume de joc și totodată denumirea instrumentului cu care se realizează jocul. Proveniența sa se pierde undeva în cultura japoneză, dar apetitul jucătorilor atinge cote maxime și în zilele noastre.Dacă la începuturi, oamenii se jucau pentru satisfacția personală, astăzi se organizează adevarate competiții în acest sens.Deși la prima vedere poate parea ușor, în realitate jocului este dificil. Ca mai toate jocurile de orgine asiatică sunt concepute să solicite intelectul, dar și să se obtină trickuri subtile și de efect.
Prin concepția lui jocul antrenează atenția, echilibrul și puterea de observație. În acelaș timp este o distracție binevenită de la telefoane și tablete. Prin aspectul competitiv a lui, jocul a creat comunități intregi și încureajează interacțiunea socială.
Se recomandă copiilor de la 6 ani.
Kendama este formată din doua părți principale: Ken(sabie) și Tama (bila) legate de către un fir numit ito. Corpul principal, ken-ul, are la un capăt un vârf numit kensaki iar în partea opusă o cupă numită Chuzura. Traversa de pe ken, numită Sorado, are două cupe. Cupa mare se numește Ozara iar cupa mică se numește Kozara.
MindSpot comercializează cea mai variată gama de Kendama si Pill din Sibiu. Gama cuprinde cei mai cunoscuți și apreciați producători de Kendama, atât pentru începători cât și pentru avansați.
MindSpot caută jucători de kendama avansați în vederea organizării unui concurs.
Poți să faci cele mai cunoscute trick-uri cu kendama ta? Vino la magazin, arată-ne ce ști să faci și poți devi imaginea Kendama în Sibiu!
Șos. Alba Iulia Nr.6 Sibiu, tel. 0727 757534  www.facebook.com/mindspotro

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect