18.1 C
Sibiu
marți, mai 14, 2024

Tabără pentru copiii de la Centrele Parohiale sibiene

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

12 copii de la Centrele de zi de pe lângă bisericile sibiene din zonele Valea Aurie, Mihai Viteazu, Turnișor și Trei Stejari au participat la tabăra „Povești pentru suflet”, organizată la Păltiniș, prin Departamentul de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului.
Tabăra s-a desfășurat în perioada 5 – 8 septembrie, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, Asociația „Filantropia Ortodoxa” Sibiu, Biblioteca Județeană „Astra” Sibiu și Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, prin Serviciul Rutier și Asociatia „Arca lui Anca”.

„Ne exprimăm bucuria pentru faptul că Asociația «Filantropia Ortodoxa» Sibiu a reușit să ofere copiilor din Centrele de zi ale Arhiepiscopiei Sibiului câteva zile la munte, la sfârșitul vacanței de vară. A fost un bun prilej pentru copii să interrelaționeze cu alți copii de vârste apropiate, să facă drumeții în natură, să se implice în tot felul de activități recreative și nu în ultimul rând să se implice în activități religioase. Orice copil merită bucuria de a trăi în comuniune și iubire”

Publicitate

, a declarat consilierul social al Arhiepiscopiei Sibiului, pr. Ciprian Cândea.
În cadrul activităților, copiii au ascultat povești, au participat la ateliere de creație și au învățat să ofere primul ajutor în caz de necesitate. De asemenea, copiii au făcut drumeții în stațiunea Păltiniș și au fost îndrumați cum să circule corespunzător, activitate în urma căreia au fost premiați de Serviciul Rutier al Politiei Sibiene cu rechizite și diplome.
Hrana caldă le-a fost oferită copiilor din tabără de către Asociația „Filantropia Ortodoxă” Sibiu, iar cazarea, de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu.


Sursa: Mitropolia Ardealului

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

S-a prelungit perioada de înscriere pentru școlile de poliție

Perioada de înscriere a candidaților la sesiunea de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect