17.3 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

A fost semnat contractul pentru Planul Urbanistic Zonal al noului spital

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Recent, în urma finalizării procedurii de achiziție lansate în luna iunie 2018, a fost semnat contractul pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal al noului spital. Câștigătorul desemnat în urma derulării procedurii de achiziție este asocierea formată din S.C. a.plan SRL (în calitate de lider de asociere) și SC 4B Consultanță Arhitectură SRL, SC Cocheci Birou de Arhitectură SRL, Andreea Tănase Birou Individual de Arhitectură SRL, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu. Liderul de asociere este o firmă din Sibiu.
Valoarea contractului este 499.999 de lei, fără TVA, iar termenul limită de execuție stabilit prin contract este de 180 zile.
Prin realizarea proiectului de urbanism se urmăresc: stabilirea principalelor funcțiuni propuse ale zonei de urbanizare generate de construcția unui Spital Clinic Județean de Urgență; stabilirea reglementărilor precum și a condițiilor de conformare și construire în zonă; organizarea circulației și a transportului în comun (modernizarea și completarea arterelor de circulație, asigurarea locurilor de parcare/garare; amplasarea stațiilor pentru transportul în comun etc); condiții impuse amplasării heliportului, servituți impuse zonelor construite limitrofe, reducerea poluării fonice; organizarea circulației pietonale.
Caracteristicile și indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții se vor stabili ulterior, la etapa de realizare a studiului de fezabilitate și se detaliază la etapa de întocmire a proiectului tehnic. Acestea sunt etape care se vor derula în conformitate cu legislația specifică: Hotărârea 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul cadru al documentațiilor tehnici economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice).

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

OFICIAL/FOTO: Primul transfer al noului sezon anunțat de FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a început transferurile pentru viitorul sezonul din Superliga României și a adus un fundaș dreapta.Oficialii grupării sibiene...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect