15.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Zilele Porților Deschise la Școala Populară de Arte “Ilie Micu“ din Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu“ din Sibiu își deschide porțile în perioada 23 – 31 mai 2016 publicului interesat de evenimente culturale prezentate de elevi, profesori și interpreți cunoscuți. În cadrul „Zilelor Porților Deschise”, Școala Populară de Arte a pregătit o serie de acțiuni culturale la sediul școlii din strada Avram Iancu nr. 10, cum ar fi ore deschise publicului, expoziții de pictură și de artă tradițională. Totodată, profesorii și elevii școlii au pregătit două spectacole de muzică populară și muzică ușoară găzduite la sediul Forumul Democrat al Germanilor din Romania – Sibiu, din str. General Magheru nr.1-3.
Astfel, miercuri, 25 mai, de la ora 14 va începe Simpozionul “Ilie Micu – 100 de ani de la nașterea ctitorului școlii“. Între orele 14–17 va avea loc un spectacol de muzică populară, la care invitat special este interpretul sibian Robert Târnăveanu. Marți, 31 mai, între orele 15–17, va avea loc un spectacol de muzică ușoară, chitară și actorie. Toate de mai sus au loc la sediul FDGR.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/VIDEO: Au început plantările de primăvară în Mediaș. 120 de tei au „răsărit” în Gura Câmpului și zona Stadionului

Direcția de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Municipiului Mediaș a început recent campania de plantări de primăvară,...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect