16.8 C
Sibiu
joi, mai 2, 2024

UPDATE: Toxiinfectie alimentara la un hotel de lux din Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

UPDATE: 
Sase pacienti au fost transportati la spital, dupa ce echipajul SMURD prezent la fata locului a reusit sa-i convinga pe toti cei bolnavi sa accepte transportul de urgenta desi unii refuzasera initial.
Medicii au constatat ca sufera de toxiinfectie alimentara.
”La Unitatea de Primiri Urgențe au fost aduși șase pacienți, toți cetățeni străini (Germania) cu vârste între 26 și 48 de ani. În urma investigațiilor efectuate aceștia au fost diagnosticați cu toxiinfecție alimentară. Le-au fost aplicate proceduri specifice pentru aceste cazuri și după efectuarea tratamentului, pacienții au plecat cu recomandări, nefiind nevoie de internare”, au precizat reprezentantii Spitalului Judetean SIbiu.
Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili de la ce s-au imbolnavit turistii.
 
Stire initiala:
Intervenţie SMURD la un hotel de lux din oraş, şase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au sunat la 112. Două echipaje SMURD au intervenit de urgenţă iar trei persoane au fost transportate la spital, celelalte au rămas în hotel.
„Două ambulanţe SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit la un operator economic cu regim hotelier din municipiul Sibiu pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unui număr de şase persoane cu probleme medicale. Trei persoane au fost transportate la UPU iar celelalte au refuzat transportul la spital.” a eclarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Camelia Constantinescu: ”Am vrut să miroasă casa bunicilor iar a ceară de albine”

Casa ce miroase a ceară de albineCa să ne dăm seama cum arată o lumânare făcută din ceară de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect