2.3 C
Sibiu
marți, martie 19, 2024

Spectacol caritabil pentru copiii cu dizabilități

Cele mai citite

Asociaţia D.A.R., Pentru Copii Şi Tineri Cu Dizabilităţi Sibiu organizează un eveniment de excepție, dedicat micuților cu dizabilități, la care toți sibienii sunt invitați. 
Evenimentul caritabil de promovare cu vânzare a Calendarului Asociaţiei 2017 – o poveste cu şi despre copiii cu dizabilităţi, care vor să fie cunoscuţi dincolo de limitele lor – va avea loc joi, 15 decembrie 2016, începând cu ora 17.00, la Teatrul Gong.
 Pe scenă vor urca mai mulţi prieteni care vor încânta publicul cu colindele și dansul lor: grupul de balet şi dans contemporan de la Clubul Isteţilor, “Renii colindători” ai clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Regina Maria, Ansamblul de Copii şi Tineret Ghiocelul, perechea de dans de societate: Iulia şi Octavian, corala de cameră Artes.
La finalul spectacolului, asociația organizează un bazar în cadrul căruia se pot achiziționa atât calendarele, cât și obiecte de Crăciun realizate de părinții acestor copii.
 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Anunțul transmis de ANM

Vremea se va răci în toate regiunile în următoarele două zile, urmând ca, până la finalul acestei săptămâni, temperaturile...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect