Acum citesti:
Handbaliștii sibieni s-au impus la Satu Mare
Intreg articolul 2 minute de lectura

Handbaliștii sibieni s-au impus la Satu Mare

HC Sibiu7Handbal Club Sibiu a câștigat al treilea meci din campionat. Roș-negrii s-au impus pe terenul celor de la CS Adep Satu Mare, scor 26-24 (12-13). Diferența între cele două formații s-a făcut în repriza secundă, timp în care jucătorii antrenați de Matei Damian au evoluat mai bine și și-au asigurat victoria. Robert Micloș (7), Paul Giurgiu (6), Radu David (5),  Adrian Pasăre (3), Răzvan Briota (3), Robert Voica (1) și Horațiu Căpățână (1) au fost marcatorii echipei învingătoare, în duelul de ieri. Cu acest succes, ”urșii din Transilvania” au urcat pe locul al treilea în clasament. Ei au 9 puncte, din 12 posibile. ”Era un meci în care noi plecam ca favoriți, dar nu a fost un joc ușor cum era pe hârtie. A fost un meci greu pe care l-am tranșat în repriza a doua și mai ales pe finalul jocului. Important este că am fost câștigători”, a declarat antrenorul Matei Damian.

Nu au avut unde să se antreneze în orașul Sibiu                                                                                  

În ultima săptămână, handbaliștii sibieni au reușit să facă abia trei antrenamente, toate la Șura Mică, în Sibiu nereușind a găsi o altă alternativă. ”Am venit după o săptămână unde noi nu am avut unde să ne antrenăm în Sibiu, pentru că Sala Transilvania a fost ocupată cu târg. Problema este că în afară de Sala Transilvania nu avem altă variantă. Nu este normal ca Sibiul să nu aibă o alternativă, nu este normal să mergem în altă localitate din afara orașului”, a mai spus tehnicianul sibian.

În următoarea etapă, HC Sibiu va juca pe teren propriu. Ei vor întâlni Centrul Național de Excelență din Sighișoara. Partida va avea loc duminică, de la ora 17,00, în Sala Transilvania.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.