5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Rezultate bune pentru elevii din județ

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Echipele școlare și elevii din județul nostru au avut un sezon excelent la competițiile naționale desfășurate în perioada septembrie 2017-iunie 2018. Ei au avut de parcurs etapa pe școală, etapa pe localitate, etape pe municipiu, etapa pe județ, etapa pe zonă și etapa finală reușind ca la sfârșit să obțină medalii sau să se claseze între primii sportivi din întrecere. Rezultatele au fost următoarele:
Olimpiada Națională a Sportului Școlar
Tabita Teușan a terminat pe locul II întrecerea de cros. Alergătoarea a reprezentat Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, sub îndrumarea prof. Dorel Popa. Ea este legitimată la CSȘ Șoimii Sibiu și este antrenată de Ligia Cuciorovschi.
Echipa de fotbal a Liceului Teoretic Timotei Cipariu din Dumbrăveni a jucat finala competiției. Vicecampionii școlari au fost pregătiți de prof. Dorin Holom. Sub îndrumarea aceluiași cadru didactic, echipa de handbal băieți a încheiat pe poziția a opta turneul.
Olimpiada Gimnaziilor
 
La Olimpiada Gimnaziilor, echipele de oină ale Școlii Gimnaziale ”Matei Basarab” Turnu Roșu s-au prezentat foarte bine. Echipa de băieți a cucerit medalia de argint, iar cea de fete a terminat pe locul 5. Laurențiu Șiclovan este prof. îndrumător.
Echipa de baschet băieți a Școlii Gimnaziale Nicolae Iorga a obținut medalia de bronz. Copii au fost conduși de prof. Lili Spânu.
Kinder Sport Plus
Școala Gimnazială Regina ”Maria” Sibiu a încheiat pe poziția a patra în finală, după ce au câștigat semifinala de la Sibiu. Baschet, handbal și parcursuri aplicative au fost probele elevilor prof. Dan Mihăilă.
Toate finalele din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor au avut loc la Izvorani. Participanții au avut toate condițiile necesare, din toate punctele de vedere. Competițiile școlare se desfășoară sub egida Ministerului Educației Naționale și sunt organizate de Inspectoratul Județean Sibiu, prin inspectorul de specialitate, Mircea Galață. ”În ultimii 5 ani, echipele școlare din județul nostru au obținut rezultate deosebite la aceste competiții. Sunt convins de faptul că și în competițiile următoare, rezultatele vor avea un trend ascendent. Afirm acest lucru ținând cont de profesionalismul de care dau dovadă colegii mei, profesori de educație fizică, angrenați în aceste competiții. La fiecare întrecere mă bazez pe echipa de organizare alcătuită din profesori dedicați activității sportive școlare”, a declarat Mircea Galață.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect