18.1 C
Sibiu
marți, mai 14, 2024

Sibiu Rally Show 2013 promite spectacol

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Publicitate

Ediţia de anul acesta a Sibiu Rally Show promite un adevărat spectacol. Nume mari ale automobilismului românesc vor fi prezente la start şi îi vor încânta pe cei prezenţi. În jur de 35 de piloţi şi-au dat acceptul în a apărea şi a face o competiţie foarte frumoasă. Dintre aceştia, patrusprezece s-au înscris la clasa 4WD, treisprezece la clasa 2WD, unsprezece la Cupa Dacia şi patru la Cupa Suzuki. Sibiu Rally Show este versiunea românească „Cursei Campionilor”, celebra întâlnire a celor mai buni conducători din toate sporturile cu automobilism. Astfel, pe lângă cei de raliu, de obicei participă piloţi importanţi din Formula 1, Moto Gp, Superbike, DTM, Champ Car sau cei care iau startul în curse celebre precum cea de 24 de ore de la Le Mans.

Publicitate

Publicitate

Printre numele importante care şi-au anunţat prezenţa se află şi germanul Aaron Burkart, campionul mondial la juniori în anul 2010. El va concura pe o maşină Dacia Logan. Alte nume bune sunt Bogdan Marişca, Marco Tempestini, Sebastian Barbu, Şerban Tomiţă, Florin Tincescu, Raul Badiu, Mădălin Arhire,, etc. Printre bolizii de renume care vor fi folosiţi în concurs se vor afla Mitsubishi lancer, Ford Fiesta. În plus, echipa Napoca Rally Academy, campioana în ERC Production Cup este prezenta in formula completa la Sibiu. Toate cursele vor începe sâmbătă de la ora 10, urmând ca festivitatea de premiere să aibă loc la ora 16. Locul de desfăşurare al evenimentului este circuitul de Rally Cross din Ştrand, în spatele Bazei de Pompieri.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

S-a prelungit perioada de înscriere pentru școlile de poliție

Perioada de înscriere a candidaților la sesiunea de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect