22.4 C
Sibiu
luni, mai 20, 2024

Victorie în ultimul meci al sezonului: FCU Craiova – FC Hermannstadt 1-3

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt a câștigat fără probleme ultima partidă din acest sezon de Superligă, scor 3-1 în deplasarea de la FCU Craiova.

FCU Craiova a avut prima oportunitate a partidei în minutul 23. Baeten a șutat în forță din afara careului, însă Căbuz a reușit să respingă în corner.

Publicitate

Sibiul a replicat după un minut și jumătate. Balaure a câștigat un duel, a intrat în careu și a șutat, însă un apărător al oltenilor a respins în ultimul moment în corner.

Publicitate

FC Hermannstadt a avut un gol anulat în minutul 28. Paraschiv a centrat perfect, Ianis Stoica a înscris, dar golul a fost anulat pentru offisde. Decizia a rămas nechimbată și după consultarea VAR.

Publicitate

Jucătorul gazdelor, Vlad Pop, a prins un șut foarte bun de la distanță în minutul 36, dar Căbuz a fost la post și a prins mingea.

Două minute mai târziu, Blănuță a avut o ocazie colosală. Bauza i-a trimit o pasă excelentă pe culoar, Blănuță a scăpat spre poartă și a șutat, dar Căbuz a respins foarte bine în corner.

Gazdele au deschis scorul la două minute de la începutul reprizei secunde. Blănuță a primit un balon la limita careuluide 16 metri, l-a întors pe Mino Sota și aînscris cu un șut fără speranțe pentru Cătălin Căbuz.

FC Hermannstadt a egalat în minutul 55. Balaure a centrat ideal, iar Mino Sota a reluat cu capul imparabil și l-a învins pe Gurău.

Sibienii au trecut în avantaj în minutul 58. Ianis Stoica a centrat impecabil, iar Gabi Iancu a reluat cu capul de la aproximativ 10 metri și a înscris.

Căbuz a avut un reflex senzațional ăn minutul 71, reușind să respingă în corner lovitura de cap a lui Mascarenhas.

FC Hermannstadt a trecut pe lângă 3-1 în minutul 81. Dragoș Iancu a profitat de o greșeală a unui apărător oltean, i-a pasat lui Gabi Iancu, care a șutat peste poartă.

Iancu nu a mai greșit un minut mai târziu, când a scăpat spre poarta formației craiovene și a înscris cu un șut plasat.

Nu s-a mai întâmplat nimic notabil până la finalul partidei, iar în urma acestui rezultat FCU Craiova a retrogradat în liga secundă.

FOTO: Arhivă

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/VIDEO: Aproape 2.000 de medieșeni au participat la Noaptea Muzeelor

Aproape 2.000 de medieșeni au vizitat instituțiile de cultură deschise în oraș cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor.Primăria Municipiului Mediaș,...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect