11.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Gică Hagi: Cu Popescu până la moarte

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un număr de 8 persoane cu nume grele din fotbalul românesc au fost condamnate pe data de 4 martie 2014 la ani buni de închisoare, la capătul celui mai lung și mai spectaculos dosar din Liga I (Dosarul Transferurilor). Printre cei condamnați se numără și Gică Popescu, despre care „Regele” Gică Hagi, prezent duminică seară la Mediaș, spune că va fi alături de Popescu până la moarte

Publicitate

Mai mult, Hagi a spus că va fi lângă el și va lupta pentru el, pentru că are de apărat o imagine de care alții și-au bătut joc.

Publicitate

„Personal, ziua de 4 martie va rămâne o zi tristă pentru mine. Nu o să detaliez lucrurile acum, nu e momentul. I-am cunoscut pe toți ceilalți, îmi pare rău de toți. Sunt lângă ei, voi fi lângă ei. Vis a vis de Gică, un coleg de-al meu, fotbalist mare, mi se pare că s-a depășit măsura. Dar nu e bine să vorbim acum. Popescu trece printr-un moment foarte greu, ca și ceilalși. Suntem lângă el, vom fi lângă el. O să luptăm pentru el, ne-a reprezentat cum trebuie, pentru că are de apărat o imagine și trebuie să o facă. A fost un fotbalist important al României, un coleg de-al nostru într-o generație superbă și eu cred că pe 4 martie și-au bătut joc de el”, a explicat Gică Hagi la Mediaș.

Gică Popescu a fost condamnat pe data de 4 martie 2014, la exact 37 de ani de la cutremurul din 1977, la trei ani şi o lună cu executare.

 

 

 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Regele Charles este „foarte bolnav”. Starea monarhului este gravă, iar planurile de înmormântare sunt în curs de desfășurare

În timp ce mai multe surse au declarat că Regele Charles este optimist în ceea ce privește starea sa...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect