13.2 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Sute de vizitatori la „Ziua Porţilor Deschise” a Primăriei Mediaş

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Municipalitatea medieșeană Primăria a organizat miercuri pentru al treilea an consecutiv „Ziua Porţilor Deschise”. Evenimentul a fost dedicat medieșenilor și a cuprins prezentarea structurii Primăriei, a modului în care Administrația Locală funcţionează, precum şi vizitarea birourilor ediliilor. Elevii au fost prezenţi încă de la primele ore ale dimineţii, curioşi să-i cunoască pe reprezentanţii municipalităţii, dar şi să vadă cum decurge o zi de lucru în instituţie. Au vizitat și adăpostul de protecție civilă al municipiului și au realizat poze la diferite aparate folosite de-a lungul timpului în activitățile de protecție civilă.

Publicitate

De asemenea, au fost prezenţi medieşeni de toate vârstele, care au avut posibilitatea de a sta de vorbă şi a adresa diferite întrebări conducerii municipalitaţii şi angajaţilor Primăriei.

Publicitate

„E o tradiție frumoasă, de câțiva ani organizăm „Ziua Porţilor Deschise”. Am o plăcere deosebită să mă întâlnesc cu copiii și să le explic ce înseamnă Primăria, Administrația Publică, ori care sunt responsabilitățile. Vin și oameni maturi, din curiozitatea de a vedea cum arată insituția, nu neapărat cu probleme. Per total, sunt mulțumit de aceste întâlniri”, a explicat primarul Teodor Neamțu. 

 

 

 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Opt sibieni în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu

Opt sibieni vor candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, adică la funcția cea mai puternică din...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect