17.6 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

Doi medieşeni au sfârşit tragic într–un accident rutier petrecut în Germania

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Trei persoane şi-au găsit sfârşitul într-un grav accident de circulaţie petrecut lângă localitatea Ulm din Germania. Este vorba despre trei bărbaţi, cu vârsta curpinsă între 30 şi 44 de ani, doi dintre aceştia fiind din Mediaş. Potrivit poliţiştilor germani, şoferul a efectuat o depăşire şi a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea, moment în care autoturismul a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a izbit puternic de un copac.

Publicitate

Cei trei bărbaţi au fost aruncaţi din autoturism, decedând la scurt timp din cauza rănilor grave suferite. Presa germană notează că în maşină se mai afla o femeie de 32 de ani, care a fost transportată la spital cu răni uşoare.

Publicitate

Poliţiştii germani continuă cercetările, pentru a afla cu exactitate cum s-a produs întregul eveniment rutier.

Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

 

 

 

 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Amendă colosală pentru șoferul unui TIR care folosea un magnet la tahograf. Bărbatul era beat la volan

Un șofer beat din Ilfov care circula pe Autostrada A1 s-a ales cu o amendă uriașă pentru că folosea...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect