20.2 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

Peter Herman, pe podium la Balcaniadă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Peter HermanAtletul medieșan a obținut o medalie la Campionatul Balcanic de Atletism. Peter Herman a cucerit argintul la 3000 de metri. El a fost la numai o secundă de aurul probei, terminând distanța în 8 minute și 47 de secunde. Performanță ce reprezintă pentru Peter un nou record personal și este cu 10 secunde sub vechiul record. Peter Herman reprezintă CSȘ Mediaș și este antrenat de către tatăl său, Vasile Herman.
Locul 2 în clasament pentru România
Întrecerea de anul acesta s-a ținut în țara noastră, la Pitești. A fost cea de-a 47-a ediție a turneului. Evenimentul de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” a fost dedicat juniorilor și a avut loc în week-end. Naționala României s-a clasat pe poziția secundă în clasamentul general. Tricolorii au obținut 26 de medalii: 10 de aur, 7 de argint și 9 de bronz. Ei au avut doar cu una mai puțin decât marea câștigătoare pe națiuni, Turcia.  ”Competiția s-a desfășurat la Pitești ceea ce mie mi-a plăcut foarte mult fiind acasă. Am avut oamenii alături de mine. Mi-a plăcut să alerg, a fost frumos. Nu mă așteptam să alerg așa. Am reușit să-mi fac record personal”, a declarat pentru Nova TV, Peter Herman. Pentru alergătorul de pe Târnava Mare urmează o nouă competiție importantă de atletism: Campionatul European de Alergare Montană. Acțiune ce se desfășoară în 8 iulie, în Slovenia, la Kamnik.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect