15.2 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

„Cod roșu la DNA”, Sibiul solidar cu Kovesi

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Aproximativ 35 de persoane s-au strâns duminică seara, în fața magazinului Dumbrava, în cadrul unui protest intitulat „Cod roșu la DNA”, ulterior coloana de manifestanți s-a deplasat pe vechiul traseu Calea Dumbrăvii, bulevardul Mihai Viteazu până la Biserica și retur.
„S-a schimbat guvernul Dragnea 1 cu alt guvern, Dragnea 2, altfel spus Grindeanu nu a contat precum nici Tudose nu contează. Prin sloganul Cod roșu la DNA suntem alături de Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, pe care o susținem, dar și împotriva actualei clase politice, care este compromisă. Este important că noi,sibienii ne-am solidarizat cu protestarii din celelalte orașe cum ar fi București, Craiova, Iași, Arad, Galați, Oradea, Alba Iulia,dar și cu două orașe din diaspora, München (Germania) și Birmingham (Anglia).”, ne-a declarat Doru Apostol, organizatorul protestului.
În timpul marșului oamenii au scandat celebrele lozinci „DNA să vină să vă ia”, „Ridică-te Lazăre, conștiința este vie”, „Dragna nu uita România nu-i a ta”, „ALDE și PSD aceeași mizerie” sau „CCR sluga PSD”, . Manifestația a fost convocată pe Facebook, desfășurându-se simultan și în alte orașe atât din țară, cât și străinătate.
„Nu există zi din săptămână în PSD să nu ne uimească și din această cauză am ieșit în stradă.  Noi ieșim în stradă pentru a atenționa și să avertizăm acei oameni care se află în fruntea țării și care ne conduc că ceea ce fac nu este corect. ”, ne-a spus doamna Aurelia.
„Am vrut să văd ce se mai întâmplă, ce mai spune lumea pe stradă și să mă informez. Eu vreau să lase justiția să funcționeze, să nu-și mai pună oamenii lor politici în funcțiile publice și în locurile unde ar trebui să fie personal calificat și să nu-și bată joc de viiorul economic al țării.”, a mai adăugat Flaviu, un alt protestar.
Circulația rutieră nu a fost afectată, protestatarii deplasându-se doar pe trotuar.
proteste2
proteste5
âproteste6
proteste
https://www.youtube.com/watch?v=pFCbX6RkL7c
https://www.youtube.com/watch?v=l3wzm8_0lSU

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect