17.6 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

Înfrângere după un joc decent: Gaz Metan – FCSB 1-2

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan a pierdut la limită, scor 1-2, partida de sâmbătă seara de pe teren propriu cu FCSB. În ciuda înfrângerii, medieșenii au făcut o partidă bună, noile achiziții din pauza de iarnă practicând un fotbal de bună calitate. Florin Tănase a avut prima ocazie a partidei în minutul 5, dar șutul său de la 20 de metri a fost respins în corner de Greab. Medieșenii au dar replica în minutul 15, când Darius Olaru a lovit bara cu un șut de la marginea careului, după o fază în care l-a depășit în viteză pe Găman. În minutul 17, Andrei Vlad a avut o primă ezitare, scăpând în corner un șut slab trimis de gazde. FCSB a deschis jocul în minutul 25, prin Budescu, care a transformat cu siguranță un penalty comic obținut tot de el, după ce un adversar i-a șutat în posterior. Gaz Metan a avut ocazia egalării în minutul 27, atunci când Chamed a executat foarte bine o lovitură liberă de la distanță. Andrei Vlad a respins în transversală, iar apoi Olaru a reluat uinexplicabil din câțiva metri mult peste poartă.
Repriza a doua a debutat într-o notă echilibrată, însă cei care au marcat au fost tot roș-albaștrii. Introdus la pauză, Denis Alibec a confirmat încrederea lui Dică și a reușit să înscrie în minutul 62. Lansat perfect de Budescu, Alibec i-a lăsat în spate pe fundașii lui Gaz Metan, a trecut și de Greab, și a îndeplinit o simplă formalitate. Gaz Metan a redus din diferență în minutul 79, atunci când șutul lui Ionuț Neagu de la distanță a fost deviat în proprie poartă de Larie. Medieșenii puteau egala în minutul 88, când, în urma unei faze fixe, Olaru a trimis din câțiva metri paralel cu poarta.
În urma acesti înfrângeri, Gaz Metan se află pe locul 13, cu 15 puncte. Etapa viitoare, medieșenii vor evolua în deplasare, cu Astra Giurgiu. Partida este programată vineri, 9 februarie, de la ora 20.45.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Tursib reia transportul bicicletelor la Păltiniș

Tursib anunță reintroducerea serviciului de transport al bicicletelor către Păltiniș, începând cu data de 1 Mai 2024.Astfel, remorca special...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect