17 speak-eri din zece țări, printre care care Chefi Michelin, proprietari de restaurante, manageri Front of House, „sommeliers”, organizatori de simpozioane gastronomice la nivel mondial și oameni din industria ospitalității vor veni la Conferința Gastronomică Internațională I.D.E.A.L. „Building bridges through food”, ce va avea loc în 23 noiembrie la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu.
Evenimentul este organizat de Muzeul Național „Brukenthal”, în colaborare cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și I.D.E.A.L. Evolution, și are ca temă centrală “Building bridges through food”.
„Dorim să aducem împreună adevărați profesioniști, oameni cu verticalitate, oameni de la care putem învăța, oameni care ne inspiră, reali, necosmetizați, umili. Scopul acestei conferinte este acela de a realiza o punte de legatură solidă la nivel internațional între comunitățile locale, micii producători, chefi, sommeliers, Front of House și toți cei care activează în industria ospitalității”, spun organizatorii.
Potrivit acestora, la conferință vor fi prezenți, de asemenea, mici producători și artizani ce vor veni cu produse locale.
Accesul la conferință se realizează pe bază de invitație sau bilet, disponibil la www.kompostor.ro/10711.