0.2 C
Sibiu
luni, noiembrie 25, 2024

Publicitate electorală

spot_imgspot_img

eveniment

GALERIE FOTO Cum arată și cât va costa intrarea la Baia Populară Sibiu

Cele mai citite

Primăria Sibiu a anunțat data la care se va redeschide Baia Populară. Clădirea a fost renovată complet, într-un proces îndelungat și anevoios, dar care a transformat clădirea istorică într-o bijuterie arhitectonică și una de petrecere a timpului liber ce se poate compara cu cele mai luxoase spa-uri din România. O singură problemă a rămas nerezolvată, aspectul clădirilor de la stradă, din zona de acces către Baia Populară.

Sibienii se vor putea bucura de Baia Populară începând din 6 iulie, însă numai cu rezervare. Primăria a anunțat condițiile de acces, destul de resctrictive, din cauza legislației Covid.

“Putem deschide în sfârșit Baia Populară și să ne bucurăm de tot ceea ce am amenajat acolo. Sibienii se vor putea relaxa aici, înotând sau folosind saunele, și pot face mișcare într-o sală de fitness dotată modern. Mai sunt încă restricții în vigoare cu privire la numărul de clienți care pot intra simultan, dar programul extins va permite totuși accesul unui număr destul de important de persoane”, a transmis sibienilor Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Programul băii pentru public va fi de marți până vineri, între orele 7.00 și 21.00, iar sâmbăta, între orele 9.00 și 21.00. Duminică și luni baia este închisă pentru întreținere.

Iată și ce servicii vor oferite de Baia Populară:

– Bazinul de înot, complet refăcut, cu filtre noi în apă și aer, cu vestiare moderne și grupuri sanitare. Părinții care doresc să își supravegheze copii în timpul orelor de înot au la dispoziție o sală de așteptare dotată cu ecrane conectate la camerele video din zona bazinului.

– Trei saune moderne: o saună uscată cu aromaterapie, o saună umedă și o salină cu sare de Himalaya, care poate fi folosită ca zonă de relaxare, dar și pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii.

– O sală de fitness cu o suprafață triplă față de cea precedentă. Aceasta a fost dotată cu aparate de ultimă generație, care pot fi utilizate inclusiv de către persoanele cu dizabilități.

De la 1 august vor fi disponibile și serviciile de masaj și întreținere corporală pentru care angajările de personal sunt în prezent în curs.

La etajul I aveți disponibilă o terasă panoramică. De asemenea, un punct de belvedere a fost amenajat în fostul turn de apă, care a fost complet reabilitat, este acum vizitabil.

Rezervarea e simplu de făcut online. Sistemul de rezervare și plată este complet digitalizat. Mai simplu și mai sigur, intrați pe https://www.baiapopularasibiu.ro, selectați data și ora, tipul de servicii și achitați online. Primele trei persoane care vor face o rezervare vor fi premiate cu un cadou surpriză.

Pentru cei care însă nu dispun de mijloace electronice, rezervarea se va putea face și fizic, la casierie.

Accesul în zonele de servicii ale Băii Populare se va face de acum cu brațări digitale.

Pentru protecția celor care intră în Baia Populară, primăria a impus o serie de măsuri:

–          Intrările sunt dotate cu covorașe cu dezinfectant; accesul clienților se va face eșalonat pentru a evita aglomerația la intrare

–          Grupurile sanitare sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant; astfel de dispensere sunt instalate și în alte zone ale Băii

–          Clanțele, mânerele, balustradele și podelele vor fi dezinfectate periodic

–          În cazul încăperilor climatizate prin recircularea aerului se efectuează nebulizarea o dată pe săptămână, în afara programului de lucru, și se efectuează dezinfecția instalației de climatizare

–          Toate spațiile vor fi aerisite natural câte 10 minute la fiecare oră.

–          Aparatele sportive de la bazin (plută, colac, etc) vor fi dezinfectate înainte și după fiecare utilizator

–          Personalul Băii va purta mască permanent

Tarife și abonamente Baia Populară Sibiu

Un bilet de acces pentru un adult va costa 20 de lei, care va permite utilizarea bazinului de înot pentru o oră și jumătate. Același preț va fi valabil pentru sala de fitness, dar pentru 3 ore, sau pentru sauna/salină, 3 ore. Pentru zona de dușuri, prețul este de 5 lei, dar timpul permis este de 30 de minute. Copiii, elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor avea tarife reduse la jumătate, la bazin, respectiv la 15 lei, în zona de fitness.

Unele servicii pot fi combinate, iar prețurile sunt mai avantajoase.

Abonamentele nu sunt mici: 300 de lei pentru bazin, timp de o lună, cu acces pentru o oră și jumătate pe zi, sau 10 ședințe, două luni, la 180 de lei. Bazin plus saună, 3 ore pe zi, 400 de lei pe lună. La fitness, abonamentul lunar va fi 120 lei, dar sunt și variante cu număr limitat de ședințe. Un abonament general, pentru toate serviciile, timp de o lună, va costa 500 de lei, iar pentru o singură zi, 60 de lei. Toate abonamentele au prevăzute reduceri pentru categoriile enumerate mai sus.

Publicitate

Publicitate electorală

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ/FOTO: Incendiu de proporții care amenință să se extindă la o casă

Pompierii sibieni intervin, luni seara, localitatea Galeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.Pompierii intervin cu trei autospeciale de...

Publicitate

spot_img

Știri pe același subiect