15.2 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

Caramitru-Mălăele, „Câte-n lună și în stele… ” la Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

 

Publicitate

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele se vor reîntâlni într-un dialog poetic plin de umor, împreună cu violoncelistul Adrian Naidin, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:00 la Sala Thalia Sibiu.

Actorii au decis să dea curs cererilor publicului pentru încă o reprezentație a spectacolului „Câte-n lună și în stele”, după ce au fost aplaudați minute în șir încă de la prima reprezentație, din cadrul Festivalului Naţional de Teatru de la Bucureşti.

Publicitate

Spontani si seducători, cei doi se vor înfrunta în replici proprii, dar și în versuri din Topârceanu, Eminescu sau Shakespeare, iar vorbele de duh, alternate cu versuri vesele și ironice vor condimenta duelul celor doi actori aflați pe aceeași scenă.

Vor fi acompaniați de către violoncelistul Adrian Naidin, cunoscut în lumea iubitorilor de muzică drept unul dintre cei mai talentați ucenici ai muzicianului leton Mischa Maisky, supranumit și “Paganini al violoncelului”. Deși are o educație orientată spre clasic, Adrian Naidin a experimentat și conceptele uneori abstracte ale jazz-ului contemporan, world music sau pop. 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect