Paul Popa – Raliul Sibiului 14-16 iulie 2022

0
163

Raliul Sibiului este unul dintre cele mai provocatoare și frumoase raliuri ale campionatului, așa că cere și o pregătire pe măsură.
Pe lângă multă muncă fizică depusă pentru a putea ajunge la linia de start, acest raliu implică și o pregătire psihică deosebită, care, de cele mai multe ori, te poate plasa pe o treaptă înaltă a podiumului.
”Profit de fiecare zi rămasă până la ziua startului și fructific fiecare moment pentru a ajunge la armonia perfectă dintre mine și noul material de concurs. După ce anul acesta am concurat la bordul unui Suzuki Swift Sport, am șansa de a concura pe o mașină de uzină, un Peugeot 208 Rally4. Am visat mult la această mașină și sunt foarte fericit că am oportunitatea de a pilota o mașină de top in ceea ce privește clasamentul mașinilor cu tracțiune față.
Această mașină de top se află deja printre opțiunile pe care le iau în calcul pentru următoarele etape, însă aceasta variantă se poate concretiza doar cu un buget bine structurat și generos”, declară tânărul pilot sibian.
Etapa de la Sibiu vine și cu o nouă colaborare! OferoNetwork s-a alăturat echipei, iar proiectul aduce multe surprize pentru comunitatea mea! Am pregătit pentru aceștia o serie de NFT-uri, care vin la pachet cu reward-uri precum monede virtuale, experiența locului din dreapta al unei mașini adevărate de curse sau o invitație VIP la raliu, alături de mine.
Accesați https://ofero.market/ pentru mai multe detalii.
Parcursul meu de până acum a fost susținut de partenerii mei, cărora doresc să le mulțumesc. Easy Industry, Hankook, StartBit, CrăciunTrade, E-pneu, LudcoService, MotorsportSibiu, MOD by Paul Părălescu Hairdresses, WorkshopSibiu, CapatinaConsult și Xmeta.

Program Raliul Sibiului 2022

Paul Popa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.