15.2 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

Porți deschise la cel mai mare spital din județul Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

spitalul judeteanSibienii interesați de activitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au ocazia sâmbătă, 22 august, să viziteze unitatea medicală în cadrul evenimentului organizat în premieră, intitulat „Ziua Porţilor Deschise”.

Publicitate

Circuitul de vizitare a secţiilor celei mai mari instituţii sanitare din județul Sibiu (cu excepţia celor cu risc de transmitere a bolilor infecto-contagioase), se va derula în intervalul orar: 09:00-12:00. În cadrul secţiilor vor fi prezenţi medicul şef de secţie, asistentul şef sau înlocuitorii desemnaţi ai acestora, care vor furniza celor interesaţi informaţiile despre specificul şi activitatea secţiei.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate şi două conferinţe, după cum urmează: începând cu ora 10:00„Strategia de dezvoltare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu”, prezentare susţinută de Dr.Vasile Spinean, managerul SCJU Sibiu, în sala de conferinţe a instituţiei, de lângă clădirea direcţiunii; iar de la ora 10:30, Proiectul din fonduri europene „Centru de Cercetare invazivă şi non-invazivă în domeniul patologiei vasculare la adult” (CVASIC), prezentare susţinută de Prof. Univ. Dr.Ioan Maniţiu, medic primar cardiolog, medic şef Secţia Clinică Cardiologie I a SCJU Sibiu, în aceeași locație.

Publicitate

„Organizarea Zilei Porţilor Deschise este un demers prin care ne dorim să promovăm serviciile de asistenţă medicală din cadrul instituţiei noastre, care s-au îmbunătăţit constant în ultimii ani, în urma investiţiilor masive în infrastructură. Considerăm că toţi cetăţenii trebuie să cunoască progresele care s-au făcut şi proiectele viitoare în care suntem angrenaţi, astfel încât să creăm premisele unei cât mai bune şi solide comunicări cu publicul”, explică Dr. Vasile Spinean, managerul SCJU Sibiu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect