22.3 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

UPDATE: Traficul s-a reluat pe DN7 unde o maşină s-a ciocnit cu o cisternă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

UPDATE: Traficul rutier s-a reluat pe DN7, între Boiţa şi Lazaret. Inspectoratul Judeţean de Poliţie anunţă că se circulă în condiţii normale.
UPDATE: Accidentul s-a produs într-o zonă cu lucrări, şoferul unei cisterne nu a observat coloana de maşini oprită, a tras de volan şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit într-o maşină care circula regulamentar. „Din primele cercetări la faţa locului, accdientul s-a produs pe fondul neatenţiei, şoferul unei cisterne neîncărcate care circula dinspre Vâlcea spre Sibiu, a observat târziu coloana de maşini într-o zonă cu lucrări şi a pătruns pe contrasens unde a ntrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
În urma impactului şoferul maşinii a rămas încarcerat însă din fericire este conştient. Un echipaj SMURD îi va acorda îngrijiri medicale.
Trficul rutier este în continuare restricţionat, crculându-se alternativ pe un singur sens de mers
Ştirea iniţială.
Trafic îngreunat pe DN7, între Boiţa şi Lazaret, din cauza unui accident rutier. O maşină s-a ciocnit cu un TIR iar în urma impactului o persoană a fost rănită şi a rămas încarcerată.
Un echipaj de descarcerare intervine la faţa locului, deasemenea un echipaj SMURD se deplasează spre locul acidentului pentru a acorda îngrijiri medicale victimei şi pentru a o transporta la spital.
Poliţiştii sunt şi ei acolo şi fac cercetări.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Românii pot călători în Turcia doar cu buletinul

Potrivit unui decret prezidențial semnat de Recep Tayyip Erdogan și publicat în Monitorul Oficial al Turciei, românii pot călători...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect