-0.8 C
Sibiu
vineri, octombrie 18, 2024

eveniment

În Piața Cibin se plătește cu cardul la sectorul brânzeturi. Tarabele de legume-fructe primesc POS-uri pe 14 iunie

Publicitate

Cele mai citite

De vineri, 14 iunie, la Piața Cibin se vor putea face plăți cu cardul la tarabele de legume-fructe. În sectorul destinat comercianților de lactate, deja se poate plăti cu carduri bancare de săptămâna trecută. 
Reprezentanții pieței Cibin lansează o invitație pentru efectuarea primelor plăți cu cardul la comercianții din piață. 30 de tarabe din piață vor fi dotate cu POS-uri, dispozitive specifice, conectate cu băncile. Proiectul este dezvoltat de Mastercard, în colaborare cu Asociația Administratorilor de Piețe din România (AAPR) și Patria Bank, cu susținerea Primăriei Sibiu.
Inițiativa contribuie la alinierea comerțului la standardele europene Smart și la identificarea unui numitor comun între tendința în creștere a unui stil de viață sănătos, axat pe o alimentație bogată în fructe și legume, precum și pe fenomenul “eat local”, care presupune consumul de produse oferite de localnici. Totodată, optimizarea plăților realizată prin introducerea plății cu cardul poate determina creșterea vânzărilor de produse locale.
Evenimentul de lansare a inițiativei pilot se va desfășura în piața Cibin, într-un spațiu special amenajat.

Publicitate

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: O „țintă aeriană” a pătruns în România. Avioane F-16 și F-18 au fost ridicate în aer

Ministerul Apărării Naţionale a informat că joi, în jurul orei 17,00, sistemul de supraveghere radar al Armatei României a...

Publicitate

spot_img

Știri pe același subiect