6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Primăria Sibiu a semnat contractul de reabilitare a Străzii Podului

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Strada Podului, care are o lungime de 3,6 km, va fi reabilitată după ce, în 2019, pe această arteră au fost efectuate lucrări de modernizare a canalizării pluviale.  
Modernizare Străzii Podului are în vedere și amenajarea de piste de biciclete în dublu sens, separate de carosabil fie prin borduri, fie prin delimitatoare, în funcție de tronson și de lățimea disponibilă. Acestea vor fi conecate cu rețeau de piste din oraș. „Creștem astfel mobilitatea cetățenilor din Gușterița, Reșița și Lazaret pentru că, odată reabilitată, strada Podului este o legătură bună între aceste cartiere și zona industrială est, strada Ștefan cel Mare și ieșirea spre Agnita a centurii ocolitoare”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Sibiu.
Societatea care a câștigat contractul în valoare de 15,34 milioane de lei, bani proveniți din fonduri europene, este Terra Building SRL Sibiu și va efectua lucrări de modernizare a iluminatului public, a canalizației metropolitane, precum și a canalizării pluviale (tronsonul dintre fabrica de cărămidă și strada Ștefan cel Mare). Totodată vor fi amenajate parcări și spații verzi.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

VIDEO: Mai mulți sibieni, printre românii blocați în Dubai

Mai mulți români, printre care și sibieni, sunt blocați în Dubai din cauza fenomenelor meteo extreme din ultimele zile.Sibienii...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect