11.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Slimnic va purta, în 2021, titlul de „Sat European de Tineret”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Slimnic va purta titlul de „Sat European de Tineret 2021”. Finala concursului a avut loc sâmbătă seară, în mediul online.

 

„Vă mulțumim frumos! Să veniți la Slimnic, să ne bucurăm cu toții de un an frumos, să fie cât mai interesant pentru toată lumea!”, a spus Mihai, unul dintre tinerii din Slimnic, participanți la proiect.

Publicitate

În evaluarea candidaturilor s-a ținut cont, printre altele, de experiența comunei în activitățile de tineret și de deschiderea autorităților publice către dezvoltarea sectorului de tineret la nivel local.
Titlul de „Sat European de Tineret” este oferit de Guvernanță în cadrul programului național „European Youth Village” satelor sau comunelor din România care susțin tinerii în acțiunile pe care aceștia doresc să le organizeze în comunitate și care înțeleg că schimbarea la nivel local este generată printr-un parteneriat între autoritoritățile locale și tineri.
Alături de comuna Slimnic, în finala concursului s-a aflat și Rășinari.
De asemenea, titlul de „Sat European de Tineret” va fi purtat anul viitor de încă alte trei comune din România, respectiv Aroneanu, județul Iași, Cleja, județul Bacău, și Grivița, județul Galați.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

AFT pe podium, la Campionatului Militar de Pentatlon

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a găzduit, în perioada22–26 aprilie,  finala Campionatului Militar de Pentatlon pentru instituţiile...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect