Connect with us

Administrație

Medieşenii care nu şi-au achitat chiria aferentă locuinţelor sociale vor fi evacuaţi

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

10991486 442043095962103 1947382619595646159 o
Bannet continental 29 aprilie

locuinte socialeDirecţia de Asistenţă Socială Mediaş a făcut demersuri pentru recuperarea debitelor restante la chirie pentru beneficiarii de locuinţe sociale. Întrucât chiriaşii notificaţi, nu au respectat termenii contractuali, municipalitatea medieşeană a solicitat instanţei de judecată evacuarea şi recuperarea debitelor pentru primele 3 familii beneficiare de locuinţă socială care au înregistrat debite foarte mari.

“Instanţa de judecată a hotărât recuperarea debitelor şi evacuarea familiilor în cauză. În perioada următoare Executorul judecătoresc va pune în aplicare sentinţa dată de Judecătoria Mediaş. Pe această cale dorim să anunţăm beneficiarii de locuinţe sociale care au datorii mai mari de 3 luni la chirie, să le achite în termenul prevazut în somoţiile emise de către DAS, deoarece vom începe noi demersuri pentru recuperarea datoriilor şi evacuarea acestora din locuinţele sociale”, explică reprezentanţii Primăriei Mediaş.

În cazul în care după 30 de zile de la primirea somaţiilor emise de către Direcţia de Asistenţă Socială, persoanele în cauză nu îşi achită datoriile restante, municipalitatea va continua demersurile legale.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *