Connect with us

Administrație

Terasele estivale ar putea funcţiona până la finele anului, la Mediaş

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

foto 93744 2156

terasa estivala doi.jpgProprietarii a șase terase estivale din municipiul de pe Târnava Mare, care au funcționat pe perioda sezonului cald, solicită consilierilor locali prelungirea acordului privind funcţionarea teraselor.

Un proiect de hotărâre în acest sens se va discuta la ședința de luni a legislativului medieșean, iar dacă va fi aprobat, cele șase terase estivale vor funcționa până la data de 31 decembrie 2015, așa cum au cerut proprietarii acestora.

Timp de aproximativ patru luni, au funcţionat în Mediaș un număr de 18 terase estivale, care au fost amenajate în centrul istoric al Mediașului, în Piața Regele Ferdinand I, dar și pe străzile, I. Ghe. Duca, Gheţii, Mică, Turnului, Stephan Ludwig Roth, Piața George Enescu, Episcop Ioan Suciu sau Șoseaua Sibiului, în suprafață totală de 690 mp.

Potrivit purtătorului municipalității, Ioana Făgădar, în bugetul local au intrat peste 150.000 de lei, sumă rezultată din închirierea respectivelor spații, din zonele A și B, conform planului urbanistic.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *