Connect with us

Administrație

Un taximetrist a murit într-un accident produs pe DN 1, în afara localităţii Săcel

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

accident sacel sibiu 100

Un bărbat de 37 de ani şi-a pierdut viaţa, joi dimineaţa, într-un grav accident de circulaţie produs pe drumul naţional 1, în afara localităţii Săcel. Bărbatul era şofer la o firmă de taximetrie din Sibiu iar maşina la volanul căreia se afla s-a izbit violent de un TIR. 

 

„B. Laszlo (50 de ani, domiciliat în judeţul Arad), în timp ce conducea un autotren pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu – Sebeş, s-a angajat în depăşirea  unui ansamblu TIR, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către T. Vasile (37 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu). În urma accidetului a rezultat decesul conducătorului auto T. Vasile. B. Laszlo nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri”, precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

TIR-ul venea de la Braşov şi se îndrepta spre Arad, şi era încărcat cu piese auto. „Am intrat în depăşire, era banda liberă, pe banda asta circula un TIR, în spatele lui a fost Loganul, a ieşit în depăşire şi ne-am lovit”, a susţinut Lazlo Boroş, şoferul TIR-ului. 

Pentru a scoate trupul neînsufleţit al şoferului de taxi dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Din cauza evenimentului rutier, traficul pe drumul naţional 1 a fost complet blocat mai bine de două ore. 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *