16.8 C
Sibiu
joi, mai 2, 2024

Un român face senzaţie la ”Britain’s got talent”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Flavian Glonţ, câştigător al ediţiei din 2015 a showului ”Românii au talent”, a participat la emisiunea ”Britain’s got talent” şi a reuşit să-i impresioneze pe toţi cei patru membrii ai juriului, obţinând patru de ”da” în prima fază a preselecţiilor.
Numărul lui Flavian a fost prezentat, în ediţia de sâmbătă seara, a show-ului britanic. Atunci când a urcat pe scenă, tânărul a spus că vrea să prezinte un un ”show inteligent, ceva diferit”, iar cei patru membrii ai juriului au glumit pe seama sa.
După ce a rezolvat trei cuburi rubice legat la ochi, Flavian a făcut sala să se ridice în picioare şi pe juraţi să-l aplaude la scenă deschisă.
Celebrul Simon Cowell l-a întrebat dacă este de pe această planetă pentru că el ”nu crede că un pământean ar trebui să fie capabil să facă aşa ceva”, iar ceilalţi trei juraţi s-au arătat impresionaţi spunând că ceea ce a făcut el este ”extraordinar”. Flavian a primit patru de ”da”, pentru a trece în etapa următoare, se arată pe site-ul oficial al emisiunii ”Britain’s got talent”.
Flavian Glonţ face parte din grupul Speed Cubbing, cei care, în 2015, au câştigat marele premiu la emisiunea Românii au talent.
News.ro

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Camelia Constantinescu: ”Am vrut să miroasă casa bunicilor iar a ceară de albine”

Casa ce miroase a ceară de albineCa să ne dăm seama cum arată o lumânare făcută din ceară de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect