Acum citesti:
Un român face senzaţie la ”Britain’s got talent”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Un român face senzaţie la ”Britain’s got talent”

Flavian Glonţ, câştigător al ediţiei din 2015 a showului ”Românii au talent”, a participat la emisiunea ”Britain’s got talent” şi a reuşit să-i impresioneze pe toţi cei patru membrii ai juriului, obţinând patru de ”da” în prima fază a preselecţiilor.

Numărul lui Flavian a fost prezentat, în ediţia de sâmbătă seara, a show-ului britanic. Atunci când a urcat pe scenă, tânărul a spus că vrea să prezinte un un ”show inteligent, ceva diferit”, iar cei patru membrii ai juriului au glumit pe seama sa.

După ce a rezolvat trei cuburi rubice legat la ochi, Flavian a făcut sala să se ridice în picioare şi pe juraţi să-l aplaude la scenă deschisă.

Celebrul Simon Cowell l-a întrebat dacă este de pe această planetă pentru că el ”nu crede că un pământean ar trebui să fie capabil să facă aşa ceva”, iar ceilalţi trei juraţi s-au arătat impresionaţi spunând că ceea ce a făcut el este ”extraordinar”. Flavian a primit patru de ”da”, pentru a trece în etapa următoare, se arată pe site-ul oficial al emisiunii ”Britain’s got talent”.

Flavian Glonţ face parte din grupul Speed Cubbing, cei care, în 2015, au câştigat marele premiu la emisiunea Românii au talent.

News.ro

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.