6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Atribuțiile lui Eugen Iordănescu la Camera de Comerț, delegate președintelui interimar

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu (CCIA) au decis ca atribuțiile directorului Eugen Iordănescu să fie transferate actualului președinte interimar, Octavian Isăilă, în condițiile în care Iordnăescu este cercetat penal și are interdicție de a intra în sediul CCIA.

Activitățile curente ale Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu vor fi conduse de Octavian Isăilă, care a preluat atribuțiile executive de la Eugen Iordănescu.
„Domnul Eugen Iordanescu transferă președintelui interimar atribuțiile executive deținute în baza statutului și a deciziilor Adunării Generale/Colegiului de Conducere prin delegarea de atribuții pana la revenirea în activitate, necesare pentru derularea normala a activitații camerei” se precizează într-un anunț semnat de Octavian Isăilă. CCIA mai precizează că Eugen Iordănescu a solicitat intrarea în concediu legal, „conform contractului de management încheiat cu Camera de Comerț”.
În aceste condiții, Octavian Isăilă va prelua locul lui Eugen Iordănescu în Consiliul Director al CCIA, „având deplina libertate de decizie și exercițiu, simultan cu atribuțiile suplimentare de reprezentare legală transferate, care includ creanța deținuta de către Cameră”.
Reprezentanții CCIA spun că Eugen Iordănescu a obținut acordul autorităților judiciare pentru a lua legătura cu Camerea de Comerț, în condițiile în care condițiile de control judiciar interziceau acest lucru.
Reamintim că Eugen Iordănescu, director al CCIA și membru al comisiei responsabile cu selecția consiliului de adminsitrație la SC Dumuri și Poduri, precum și la Aeroportul Sibiu,  este urmărit penal pentru mai multe fapte, între care delapidare, spălare de bani și trafic de influență, în legătură cu activitățile pe care le-a desfășurat în cele două locuri și în activitatea Camerei de Comerț. Controlul judiciar a fost instituit pentru 60 de zile, în urmă cu o lună.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect