13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Continental Automotive Systems Sibiu are un nou manager general, cu o experiență de peste un deceniu în companie

Cele mai citite

Sami Krimi 1Furnizorul internațional de produse auto, producător de anvelope și partener industrial, Continental, are un nou manager în locația sa Automotive din Sibiu. Dl. Oswald Kolb părăsește Sibiul după 6 ani și preia rolul de manager general al locației din Tianjin/ China. Succesorul său este Dr. Sami Krimi, cu o experiență de peste 12 ani în Continental.

„Mă bucur să fiu în Sibiu, ca manager general al acestei locații. Organizația pe care am găsit-o aici este una deja matură, cu abordarea și cultura potrivite pentru a atrage proiecte de ultimă oră și a veni în întâmpinarea cerințelor furnizorilor noștri. Aștept cu interes să încep să lucrez cu echipa din Sibiu și împreună să continuăm dezvoltarea locației. Aș vrea sa profit de ocazie și să îi doresc succes domnului Kolb în noua locație“, a explicat proaspătul manager general, Dr. Sami Krimi.

„În ultimii ani Continental Automotive Systems a avut o dezvoltare remarcabilă atât din punct de vedere al vânzărilor cât și în ceea ce privește performanța R&D. Această locație a ajuns să fie una dintre cele mai mari din rețeaua Continental, atât în privința activității de cercetare și dezvoltare cât și ca producător pentru industria automotive. La baza acestui succes stă implicarea excepțională a angajaților în munca de zi cu zi. Extinderile actuale ale infrastructurii și proiectele planificate vor asigura creșterea locației și siguranța locurilor de muncă pentru angajații săi. Sunt convins ca locația din Sibiu va continua să răspundă nevoilor clienților săi la cele mai înalte standarde și să își păstreze valoarea de partener. Eu, personal, am avut parte de 6 ani plini de provocări și îmi voi aminti mereu cu plăcere de locația din Sibiu și colegii de acolo. Le doresc succes, atât lor cât și succesorului meu”, a fost mesajul de rămas bun al lui Oswald Kolb, fostul manager general, care a preluat conducerea fabricii din Tianjin/ China.

Experiență profesională îndelungată în cadrul concernului

Dr. Sami Krimi a studiat inginerie mecanică la Universitatea Tehnologică din Munchen, cu focus pe construcție și dezvoltare. Din 2010 Dr. Krimi a fost manager al fabricii din Roding, Germania, unde sunt produse pompe de mare presiune pentru motor. În tot acest timp, fabrica a primit numeroase premii pentru calitate și pentru achiziționarea de proiecte majore împreună cu companiile OEM.

De la 30 de angajați, la aproape 3.000 de angajați, în Sibiu

Continental și-a început activitatea în Sibiu în 2003, în strânsă relație cu universitatea locală “Lucian Blaga”. De la o echipă de start ce număra 30 de oameni, compania a creat peste 2800 de locuri de muncă în Sibiu. Dintre acestea, peste 800 sunt pentru ingineri și 250 pentru tehnicieni. Planurile de viitor ale companiei includ extinderea capacității de producție și a activităților de cercetare și dezvoltare și prin urmare angajarea, în următorii ani, a peste 1000 de oameni. Unele dintre produsele dezvoltate în centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu sunt sistemele inteligente de frânare și asistență la conducere și pedala de accelerație cu limitare a vitezei în cazul în care sunt detectate obstacole în fața autovehiculului. În producție, inginerii, tehnicienii și operatorii aplică cele mai noi tehnologii industriale. În fiecare lună, fabrica produce peste două milioane de unități electronice de control pentru industria auto.

Cu o cifră de afaceri de 33,3 miliarde de euro în 2013, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, panouri de bord, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi protejează clima. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată. Pentru Continental lucrează în prezent peste 186.000 de angajaţi în 49 de ţări.

Investiție de peste 830 de milioane de euro în România

Până la sfârşitul anului 2013, Continental a investit peste 830 de milioane de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și trei centre de cercetare şi dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental avea la finalul anului 2013 peste 13.000 de angajaţi și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în România.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect