fbpx
Connect with us

Sibiu 100% Editia 593

Avatar

Published

on

[diamond_book cat=’sibiu-100-editia-593′]

Continue Reading
Advertisement

Fapt Divers

Incendiu la un autobuz în Sibiu

Avatar

Published

on

Un incendiu a izbucnit la un autobuz din municipiul Sibiu. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru lichidarea incendiului.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență in municipiul Sibiu, pe Şoseaua Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta în partea din spate a unui autobuz. Incendiul, care s-a declanșat din cauza unor defecțiuni la sistemul de frânare, a fost stins rapid de pompierii militari.

Advertisement

Călătorii care se aflau în autobuz au coborât până la sosirea echipajelor de pompieri. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment.

Advertisement
Continue Reading

Educatie

Cazarea în căminele ULBS, doar pentru studenţii vaccinaţi anti COVID sau trecuţi prin boală

Avatar

Published

on

Conducerea Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu anunţă, pe site-ul oficial al instituţiei, că în anul universitar 2021-2022, vor primi locuri în cămine doar studenţii vaccinaţi sau care au trecut deja prin boală.

Studenţii care nu s-au vaccinat sau nu au trecut prin boală nu vor putea participa la distribuirea locurilor libere pentru noul an universitar. Conducerea ULBS mai spune că o decizie finală în acest sens va fi luată până în 10 septembrie, în funcţie de contextul epidemiologic de la aceea dată sau de noile reglementări.

Advertisement

“Ținând cont de situația pandemică și de măsurile dispuse în acest sens de autoritățile competente, cazarea în căminele administrate de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu poate fi condiționată de dovada efectuării schemei complete de vaccinare (COVID 19), sau a trecerii prin boală. Decizia în acest sens, va fi luată până la data de 10 septembrie, în funcție de contextul epidemiologic și de reglementările în vigoare și va fi comunicată prin afișare pe site-ul Universității”, este anunţul postat pe site-ul Universitaăţii Lucian Blaga Sibiu.

Advertisement
Continue Reading

Administrație

Persoanele defavorizate vor primi pachete de 5 kg cu produse de igienă

Avatar

Published

on

Primăria Sibiu a primit cea de-a patra tranșă cu produse de igienă pentru persoanele cu venituri reduse din Sibiu.

Persoanele cu venituri reduse din Municipiul Sibiu vor primi începând cu data de 4 august pachete cu produse de igienă. Direcția de Asistență Socială va distribui persoanelor beneficiare pachetele care vor cântări 5 kg. Produsele sunt distribuite în cadrul programului ,,Acordarea de pachete cu produse de igienă în cadrul POAD 2018-2020”.

Advertisement

Pachetele au o greutate de 5 kg și conțin 5 periuțe de dinți, 300 ml de pastă de dinți, 500 ml de săpun lichid, 800 ml de șampon pentru copii, 500 ml de șampon pentru adulți, 2,7 kg de detergent pentru rufe. Acestea vor putea fi ridicate de la Cantina Municipiului, situată pe Calea Gușteriței nr. 22. Luna aceasta în zilele 4,5,6,9 și 10 august, beneficiarii pot merge să le ridice în intervalul orar 8-15.

Pentru a ridica aceste pachete, documentele necesare sunt cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie și certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original.

,,Persoanele care se prezintă pentru ridicarea pachetelor sunt obligate să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție, menținerea distanțării fizice în perioada de așteptare pentru preluarea produselor și utilizarea dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de Cantina Municipiului”, au transmis reprezentanții primăriei.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement

DELGAZ

Advertisement

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE