fbpx
Acum citesti:
Proiect Erasmus + la colegiul Tehnic din Agnita
Intreg articolul 2 minute de lectura

Proiect Erasmus + la colegiul Tehnic din Agnita

Joi, 18 octombrie, începând cu ora 12:00, are loc lansarea oficială a proiectului Erasmus+ „Stagiu de practică la nivel european pentru confecționer produse textile și tâmplar universal”, la Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian”, din Agnita.

La activitate sunt invitați să participe reprezentanți ai unor companii locale din domeniul industriei textile și a lemnului, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, reprezentanți ai Consiliului Local și ai Primăriei Agnita, directori de colegii tehnice și școli generale din zonă, reprezentanți ai presei locale, ai părinților, dar și cadre didactice de la Colegiul Tehnic „A.T.Laurian” Agnita.
Finanțarea proiectului Erasmus este de 112.585 euro și va fi implementat până la data de 30 august 2020, așadar, pe o perioadă de doi ani. Se adresează unui grup de 37 de elevi.
Obiectivele proiectului de mobilitate sunt creșterea calității formării profesionale a elevilor implicați prin stagii de practică în context european, creșterea șanselor de angajare la finalizarea studiilor, însușirea deprinderilor și abilităților specifice locului de muncă în cadrul unui mediu profesional cu cerințe calitative înalte, dezvoltarea dimensiunii europene a participanților prin cunoașterea valorilor europene și îmbunătățirea competențelor de comunicare în limba engleză, a celor digitale și a celor culturale.
În perioada octombrie – noiembrie va avea loc selecția participanților la primul flux de mobilitate. Lista finală a candidaților selectați și a celor de pe lista de rezervă va fi făcută publică pe data de 21 noiembrie 2018.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.