fbpx
Acum citesti:
Tablete pentru școlarii din satul Zlagna
Intreg articolul 3 minute de lectura

Tablete pentru școlarii din satul Zlagna

În urma obținerii unei sponsorizări de către Asociația Job în Sibiu din partea companiei S.C. Floerke Production S.R.L., școlarii din satul Zlagna vor putea beneficia de învățământ modern ce are la bază tehnologia. Această sponsorizare a făcut posibilă achiziția a 12 tablete ce va facilita programul educațional în mediul rural, iar cei mici vor avea acces la diverse aplicații concepute special pentru ei.

Asociația Job în Sibiu a fost înființată în iulie 2015 și are ca scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități profesionale și facilitarea procesului de obținere a unui loc de muncă. Aceste activități contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolvenților, persoanelor defavorizate și a tuturor grupurilor sociale. Dezvoltarea din punct de vedere economic, social, educațional și cultural a acestor persoane este obiectivul principal al Asociației Job în Sibiu.

Organizarea unor campanii de binefacere de către Asociația Job în Sibiu vizează cauze sociale asociate cu mediul educațional. Acest tip de campanie oferă privilegiul persoanelor vizate să aibă acces la o formă de educație ce le va permite dezvoltarea profesională. De asemenea, diversele forme de perfecționare profesională sunt destinate persoanelor care dețin resurse materiale limitate. Dorința de a învăța, de a îmbunătăți nivelul actual de cunoștiințe și motivația de a găsi locul de muncă dorit sunt principalele caracteristici ale persoanelor care pot beneficia de diverse programe de dezvoltare.

Unul dintre obiectivele Asociației Job în Sibiu a fost acela de a oferi copiilor din mediul rural ocazia de a utiliza resurse tehnologice în cadul programului educațional. Prin intermediul acestei sponsorizări obținute din partea companiei S.C. Floerke Production S.R.L., s-a achiziționat un număr de 12 de tablete care au fost apoi donate școlii din satul Zlagna în data de 28 decembrie. Acestea vor fi utilizate numai în cadrul școlii, iar cei mici vor avea acces la diverse aplicații și programe educaționale ce le va asigura o bună dezvoltare. Acuratețea față de îmbunătățirea mediului educațional ce stă la baza dezvoltării copiilor de la sat a daterminat membrii asociației să acționeze în acest sens. Lipsa sistemelor tehnologice în mediul rural îngreunează programul de studiu și descurajează urmarea acestuia, motiv pentru care achiziția acestor tablete va facilita si va spori interesul față de programul educațional.

Școlarii din Zlagna vor avea acces la informații actuale și aplicații utile în procesul lor de învățare grație acestor sisteme tehnologice obținute cu ajutorul unei sponsorizări. Totodată, membrii Asociației Job în Sibiu implementează noi proiecte de binefacere ce implică toate grupurile sociale, în special persoanele cu resurse materiale minime. Implicarea va garanta întotdeauna succesul.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.