fbpx
Acum citesti:
Ambasadoarea Franței, prezentă la Sibiu, pentru înființarea unor clase în limba franceză
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ambasadoarea Franței, prezentă la Sibiu, pentru înființarea unor clase în limba franceză

Ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Michèle Ramis, a fost prezentă la Sibiu, la Şcoala “Radu Selejan” din municipiul Sibiu, unde urmează să se înfiinţeze din toamnă o clasă cu predare intensivă a limbii franceze.

Michele Ramis, ambasadoarea Franței la București, a declarat la Sibiu, cu ocazia vizitei la Școala Radu Selejan, că investitorii francezi sunt tot mai interesaţi să vină în România. Diplomatul francez a mai spus că acesta este “un handicap destul de mare”, care poate fi rezolvat cu ajutorul banilor europeni, potrivit Agerpres.

“Este adevărat că Franţa este din ce în ce mai interesată să investească în România pentru că România are atu-uri pentru investitorii francezi care vin aici. Există o tradiţie industrială în România. Din punct de vedere geografic, România este foarte bine situată. (…) Întreprinderile franceze caută mână de lucru calificată, ingineri. Întreprinzătorii caută mână de lucru francofonă, oameni care vorbesc limba franceză, calificaţi, pentru a lucra în întreprinderile lor. Cunoaşterea limbii franceze ajută şi pentru a fi angajaţi aici, de către întreprinderile franceze, dar şi să lucreze în afară în întreprinderi franceze sau francofone”, a mai spus ambasadoarea Michèle Ramis

Şcoala “Radu Selejan” din municipiul Sibiu va avea din toamnă o clasă cu predare intensivă a limbii franceze.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.