16.8 C
Sibiu
joi, mai 2, 2024

Trei tineri fără permis prinși în trafic cu aceeași mașină neînmatriculată

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Trei tineri s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști cu aceeași mașină neînmatriculată. Primul dintr ei, un tânăr de 26 de ani care nu are nici permis de conducere a fost oprit în trafic de polițiști, pe strada Ion Neculce. El este acum cercetat penal pentru trei infracțiuni, respectiv conducere fără permis, conducere a unui autovehciul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu numere false.
După ce a fost oprit de polițiști, tânărul i-a dat mașina unui prieten, și el fără permis de conducere. Tânărul de 22 de ani a fost oprit de oamenii legii tot pe strada Ion Neculce. Ca și amicul său, s-a ales și el cu dosar penal pentru aceleași infracțiuni. Proprietarul mașinii a mai adăugat însă o faptă penală, încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.
Cei doi tineri mai aveau însă un prieten fără permis care a ținut morțiș să conducă și el aceeași mașină cu probleme. S-a urcat la volan și a plecat prin oraș însă a fost oprit și el de polițiști în același loc în care au fost prinși amicii săi. Povestea sa repetat pentru a treia oară, un alt dosar penal pentru trei infracțiuni grave.
 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Camelia Constantinescu: ”Am vrut să miroasă casa bunicilor iar a ceară de albine”

Casa ce miroase a ceară de albineCa să ne dăm seama cum arată o lumânare făcută din ceară de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect