fbpx
Acum citesti:
Foto/Video: Autocar implicat în accident pe DN1
Intreg articolul 2 minute de lectura

Foto/Video: Autocar implicat în accident pe DN1

UPDATE: Autocarul implicat în accident urma să ajungă de la București în Franța, iar TIR-ul era încărcat cu roșii. Șoferul venea de la Viena și mergea spre Ploiești. Acesta susține că nu avea mai mult de 30 de kilometri la oră. Ancheta polițiștilor va stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Traficul în zonă de desfășoară alternativ.

Știre Inițială: Accident rutier pe DN1, la km. 291, la Hula Bradului. Este vorba despre o coleziune între un autocar și un tir. Se pare că, pe fondul vitezei neadaptate, semiremorca unui ansamblu tir, condus spre Brașov, a derapat și a intrat în coliziune cu un autocar condus regulamentar spre Sibiu. Două persoane au fost rănite în acest accident. Este vorba despre șoferul de rezervă și un pasager, ambii din autocar. În autocar se aflau 23 de pasageri adulți și cei doi șoferi.
Răniții au fost consultați de echipajul de pe ambulanță. Ei sunt conștienți. Au suferit traumatisme cranio faciale în urma tăieturilor de la cioburi. Aceștia vor fi transportați la spital de către echipajul SMURD.

În autocar se aflau 23 de pasageri adulți.
La fața locului au intervinit două echipaje SMURD ATPVM (transport victime multiple), un echipaj SAJ Tălmaciu și un echipaj de descarcerare. Traficul este blocat total!

Accident 3
Accident
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.