fbpx
Acum citesti:
Braconaj piscicol pe Olt, trei bărbați din Vâlcea prinși cu barcă, plase și pește
Intreg articolul 2 minute de lectura

Braconaj piscicol pe Olt, trei bărbați din Vâlcea prinși cu barcă, plase și pește

Braconaj piscicol pe râul Olt, trei bărbați din județul Vâlcea au fost prinși de reprezentanții AJVPS  cu o barcă, vâsle, plase dar și o cantitate mare de pește. Au fost chemați la fața locului și polițiștii la fața locului care au deschis un dosar penal.
”La data de 27 decembrie, în jurul orei 04:00, pe raza localității Racovița, reprezentanții AJVPS Sibiu au solicitat sprijinul polițiștilor în vederea verificării unor persoane depistate într-un autoturism oprit în zona barajului de acumulare de pe râul Olt.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și ai Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au constatat că în autoturism se aflau patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 38 de ani, toți din județul Vâlcea.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
După ce au făcut un control, oamenii legii au constatat că cei patru bărbați transportau o barcă pneumatică de 3 metri , două vâsle, aveau și 9 plase textile de 50 și 100 de metri. Polițiștii au găsit în mașina celor patru bărbați și 50 de kilograme de pește.  Pescarii nu aveau autorizații sau documente legale așa că s-au ales cu dosar penal pentru braconaj piscicol.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.