fbpx
Acum citesti:
Tânăr reținut după ce a furat bani dintr-un cabinet stomatologic
Intreg articolul 1 minute de lectura

Tânăr reținut după ce a furat bani dintr-un cabinet stomatologic

Un tânăr de 21 de ani din Sibiu a fost reținut după ce a furat bani dintr-un cabinet stomatologic de pe strada Ștefan cel Mare. Individul a fost prins chiar de un angajat al cabinetului care mai apoi a sunat la poliție. Tânărul a reușit să fure bani din geanta unui angajat dar și din cutia metalică unde se aflau banii din încasări.

”Un bărbat a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a imobilizat un tânăr surprins în timp ce sustrăgea bani din incinta unei societăți comerciale de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiu. Polițiștii care au intervenit rapid la fața locului au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un localnic în vârstă de 21 de ani, care avea asupra sa 400 de lei, bani pe care i-ar fi sustras din gențile unor angajați ai societății.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Banii furați au fost recuperați de oamenii legii iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat penal pentru furt calificat.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.