24.4 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

FOTO – Două tinere, rănite grav într-un accident rutier în Sibiu. Una este însărcinată

Cele mai citite

Accident rutier grav, duminică dimineața, la intersecția DN 1 cu strada Doamna Stanca, pe fondul neacordării de prioritate auto. Un șofer de 34 de ani din Sibiu, nu a acordat priortate și s-a izbit violent de un alt autoturism. Șoferul responsabil de producerea accidentului rutier avea o concentrație alcoolică de 0,93 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Două pasagere din autoturismul care circula regulamentar au fost rănite, fiind transportate la spital. Una dintre pasagere este însărcinată.
„Accidentul rutier s-a produs la intersectia DN 1 cu strada Doamna Stanca, pe fondul neacordării de prioritate auto. Șoferul care a produs evenimentul are 34 de ani, sibian. Rezultatul testării alcoolscopice a fost de 0,93 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Două tinere, pasagere în autoturismul nevinovat, au fost transportate la spital”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
La locul accidentului rutier a intervenenit și un echipaj de Descarcerare.
„Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru descarcerarea a două femei, care au necesitat și asistență medicală, una dintre ele, de aproximativ 25 ani, în stare comatoasă, însărcinată, a fost intubata și transportată la spital de către echipaj SMURD. Cealaltă, conștienta, policontuzionată, în vârstă de 17 ani, a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sibiu”, au precizat reprezentanții ISU Sibiu.
Polițiștii rutieri sibieni au demarat o anchetă în acest caz.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: 9 șantiere sunt deschise în Sibiu. Unde se lucrează în această perioadă

Nouă șantiere de modernizare a străzilor sunt în desfășurare în acest moment pe diferite străzi din municipiul Sibiu.Pe strada...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect