8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

FOTO/VIDEO – Două persoane au murit într-un accident grav pe DN 14. Alte 3 sunt rănite grav

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

UPDATE 2 – Din primele cercetări, se pare ca accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate. :Pe Drumul Național 14, la kilometrul 66+800 de metri, pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer în vârstă de 45 de ani din județul Mureș, care conducea un autoturism pe sensul Mediaș-Sighișoara a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârsta de 61 de ani, din județul Alba. Din impact a fost acrosat și autoturismul aflat în spatele mașinii care a pătruns pe contrasens. În urma coliziunii, au rezultat decesul șoferului din Mureș și al unei tinere în vârstă de aproximativ 20 de ani, rănirea grava a unei adolescente în vârstă de 16 ani, a unei femei de 45 de ani, toate 3 din Mureș, pasagere în același autoturism, și rănirea șoferului autoutilitarei. Din al treilea autovehicul nu au fost persoane rănite”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
UPDATE – O femeie de 45 de ani a suferit un traumatism toracic, o tânără în vârstă de 15 ani s-a ales cu un traumatism cranio cerebral și un bărbat de 61 de ani a suferit un traumatism la un picior. Tote victimele au fost preluate de echipajele SMURD și ale Ambulanței și au fost transportate la Soitalul Municipal Mediaș.
Accident grav, miercuri seara, pe Drumul Național 14, în afara localității Dumbrăveni. Un bărbat și o femeie au murit, iar alte 3 persoane sunt rănite grav în urma unui eveniment âm care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară de marfă. Traficul este blocat complet pe DN 14. La fața locului intervin 5 echipaje SMURD, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță și un echipaj de Descarcerare.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Victorie mare pentru FC Hermannstadt, 2-0 cu Petrolul

FC Hermannstadt a câștigat clar, 2-0, partida de joi seara disputată pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.Sibienii au testat...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect