15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Medieșean mort într-un grav accident de circulație, petrecut la Brașov

Cele mai citite

ACCIDENT DN 14 - TARNAVA 2015 (4)Un bărbat din Mediaș și-a găsit sfârșitul duminică seară în Pădurea Bogății, pe Drumul Național 13. Bărbatul de 52 de ani se afla într-un autoturism condus de o medieșeancă de 49 de ani, care, potrivit oamenilor legii, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a scăpat mașina de sub control și a plonjat într-un pârâu.

În urma impactului, bărbatul a murit pe loc, iar șoferița și alte 3 persoane aflate în autoturism au fost rănite.

„În  data de 29.03.2015,în jurul orei 18.15, o persoană de sex feminin de 49 ani, din Mediaș, conducea un autoturism pe D.N.13, din direcția Brașov spre Rupea și, ajungând la km.42+870 de metri, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed și curbă la stânga, iar autoturismul condus de ea a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un pârâu. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane de sex masculin de 52 ani, aflată pe bancheta din spate a autoturismului menționat, precum și cu rănirea conducătoarei autoturismului și a altor trei persoane aflate în  autoturism”, transmit reprezentanții IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului  Rutier Brașov, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect