Connect with us

Eveniment

UPDATE: 22 de percheziții la această oră în Mediaș, Brateiu și Dumbrăveni

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

vlcsnap 2014 09 24 13h18m33s234
Bannet continental 29 aprilie

perchezitiileÎn acest moment, în localitățile Mediaș, Brateiu și Dumbrăveni au loc 22 de percheziții vizând infracțiuni de delapidare și complicitate la delapidare în formă continuată, ca urmare a însușirii și traficării de motorină.

Acțiunea este condusă și coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș, alături de Poliția Municipiului Mediaș, Secția 2 Poliția Rurală Brateiu, SAS și Poliția Orașului Dumbrăveni.

UPDATE:

Potrivit unor surse neoficiale, 16 angajați ai Romgaz sunt vizaţi de aceste descinderi. De altfel, conducerea Sucursalei de Intervenții și Operații Speciale la Sondă (SIRCOSS) a explicat în cadrul unui comunicat de presă că a pus la dispoziția procurorilor toate documentele cerute de aceștia.

,,Ancheta privind posibile fapte de delapidare și complicitate la delapidare de motorină se află in desfășurare, iar conducerea Sucursalei de Intervenții și Operații Speciale la Sondă (SIRCOSS ) pune la dispoziția instituțiilor abilitate toate documentele solicitate in vederea derulării investigațiilor. Așteptăm concluziile anchetei în ceea ce privește angajații sucursalei, urmând să luăm măsuri ferme în situația in care se va dovedi vinovăția acestora” se arată în comunicatul de presă al Romgaz.

Vom reveni cu amănunte!

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *