6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii medieşeni pentru furturi din locuinţă în valoare de 6.000 lei

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Poliţiştii medieşeni au identificat şi reţinut în cursul zilei de marţi trei bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 17 şi 33 de ani suspecţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din locuinţă. Astfel, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii medieseni s-a constat că cei trei tineri domiciliaţi în localităţile Mediaş şi Târnava sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Practic, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei suspecţi, în cursul lunii august 2013, pe timpul nopţii şi prin escaladarea ferestrei, au pătruns în 8 locuinţe amplasate la parterul unor imobile situate într-un cartier din municipiul Mediaş, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 6.000 lei.

Aceştia au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore iar astăzi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii medieşeni în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect