4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Copşa Mică a marcat cea de-a IX-a ediţie a Balului „Sfatul Bătrânilor”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Mai mulţi locuitori ai oraşului Copşa Mică au sărbătorit în weekend-ul care a trecut ediţia cu numărul nouă a Balului „Sfatul Bătrânilor”. Organizaţia „Sfatul Bătrânilor” din Copşa Mică este constituită din persoane în vârstă de peste 45 de ani, în majoritate pensionari, astăzi peste 16 la număr, care au ales să-şi organizeze în comun timpul liber. Pe lângă activităţile de divertisment (pescuit, şah, table) sau excursii la mănăstiri pe care le organizează pentru membrii săi, „Sfatul Bătrânilor” este un partener constant al primăriei oraşului într-o serie de evenimente, printre care se numără: Ziua Eroilor, Sărbătoarea Ionilor, Târgurile de Crăciun şi de Paşti.

Balul Sfatului Bătrânilor reprezintă momentul de bilanţ al unui an plin de activităţi desfăşurate de seniori pentru cetăţenii oraşului Copşa Mică, începând cu preşcolarii de la grădiniţă şi terminând cu veteranii de război.

„Prezenţa domnului primar şi a domnului viceprimar la acest eveniment a însemnat acordarea respectului cuvenit acestor oameni implicaţi în viaţa localităţii şi garanţia susţinerii reciproce pe viitor în activităţile desfăşurate spre binele tuturor cetăţenilor oraşului. Primarul oraşului îşi exprimă speranţa că în rândurile acestei organizaţii vor intra cât mai mulţi oameni dornici să se implice în activităţile desfăşurate an de an sub atenta coordonare a domnului Iuliu Domşa, preşedintele „Sfatului Bătrânilor”, spun organizatorii.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect